La Rêve

THE PLACE WHERE DREAMS AND REALITY COLLIDE.

La Rêve Feed

18 / 07 / 2020 – La Rêve Terrasvaren

La Rêve gaat terrasvaren, en jij kunt met ons mee! Dat Nederland een van de heetste zomers ooit ervaart, maakt het natuurlijk veel minder erg om vakantie in eigen land te vieren en van plek naar plek te trekken om in het zonnetje te genieten op een terras. Zo dachten we bij La Rêve er ook over, vandaar dat deze exclusieve (coronaproof) La Rêve Terrasvaart in het leven is geroepen!Een varend terras met 100 plekken inclusief je favoriete DJ’s, heerlijk 3-gangen sharing diner geserveerd met een geheel verzorgd wijnarrangement en uiteraard de vertrouwde La Rêve look, vibes en randprogrammering in samenwerking met onze vrienden van Non De Gêne!Nu vraag jij je natuurlijk af wanneer deze boatspecial plaats zal vinden; zet maar vast een grote cirkel om 18 juli, want dan worden dromen werkelijkheid..

🎵 𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐔𝐏 🎵
🔥 Olivier Weiter
🔥 Miss Melera

 𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒 
Er zijn twee boat shifts om met ons mee te varen!
🚢 Middag editie: 12.00 – 16.00 (50% sold)
🚢 Avond editie: 17.00 – 21.00 (65% sold)

We stappen op aan de achterkant van Amsterdam Centraal en hier wordt iedereen ook weer afgezet.Op het dek van de boot is het mogelijk om je eigen tafel te reserveren voor 2 of 4 personen. De tafels zijn te reserveren voor €119 per persoon.Ben je met een grotere groep vrienden? Stuur ons een berichtje na je boeking en wij zorgen ervoor dat jullie bij elkaar zitten!

Jouw ticket is inclusief het volgende:
✅ Entree aan boord van onze boot
✅ Sharing 3-gangen lunch/diner aan tafel geserveerd
✅ Wijn arrangement met een bijpassende wijn bij elke gang
✅ Onze favorieten artiesten die op het dek draaien
✅ Dans Acts en tafel service door Non De GêneAl ruim 50% van de terrasplekken zijn verkocht! Verzeker jezelf van een plekje aan boord via de volgende link: https://www.la-reve.nl/tickets

Tot snel!

Liefs,
Team La Rêve